torsdag 7 juli 2011

Soprum

Folk i mitt område som jag delar soprum är helt hopplösa! Alltså folk slänger vad de vill vart de vill. Idag när jag kom ner stod där en fåtölj med en liten matta framför sig. Helt absurt i ett soprum! Och där är en massa annat jädra skräp med. Jag hittade i containern för kartong en yoghurt förpackning. Det är väll bra tänker ni? Ja om den INTE legat i en plastpåse tillsammans med två colaburkar!!!! Liksom oki, jag förstår att det kanske är svårt att ta ut en yoghurt förpackning ur en plastpåse. MEN hur svårt är det att slänga den påsen i rest soporna som ligger närmare dörren än kartong soporna!!

Alltså, det är alltid någon sorts sopor som ligger fel! Det låg även idag ett par metallrör, typ från en stol i förpackningar för metall, jaja det är iallafall rätt material. Men vart kommer förpackningen in???

Jag kanske retar upp mig lite i onödan MEN jag tycker att sopsortering är ett väldigt enkelt och bra sätt för att hjälpa miljön! Och jag sorterar hemma.

På dörren till soprummet har sopgubbarna tillochmed satt upp en lapp där det står att sopsorteringen fungerar dåligt och då specifierat på matsoporna. Folk slänger plastplåsar med mat där i. OKI!! Men om du inte pallar slänga din mat i en papperspåse istället för i en platspåse så släng iallafall plastpåsen i restcontainern som FORTFARANDE står närmare dörren!

Suck och blä! Och jag ska säga att jag är inte Guds bästa barn och sorterar allt, men jag är ingen idiot heller och sorterar fel!

Jaja, nu är detta sopiga inlägg över. Har irriterat mig på det i över ett år och idag rann bägaren över!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar